Beklædning outdoor

Det vigtigeste ved at være udenfor, er at have den helt rigtige beklædning. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af forskelligt outdoor tøj. Det giver dig mulighed for at browse rundt og finde den helt rigtige pasform og pris. Hvis nu du forvilder dig over i ridetøj sektionen, gør det ikke noget – for ridetøj er designet til at være bekvemt og kunne bruges i god aktivitet i forskelligt vejr. Tag derfor gerne et kig på ridetøjet og se om der er noget som falder i din smag.

3 bedste tips til outdoor tøj

1. God pasform! Vær sikker på at du vælger det tøj som du føler dig mest bekvem i. Derfor har du ved os altid mulighed for at returnere dit køb, hvis det for eksempel ikke passer i størrelsen. Du kan læse meget mere om vores handelsbetingelser her.

2. Bevægelighed | Når du bevæger dig rundt uden for, er det rart at det tøj du bruger kan strække sig til opgaven. Så hvis du forventer at bruge støvlen eller jakken i mange timer i døgnet, kan du gå efter at vælge de produkter som er testet og øger chancen for en god komfort.

3. Temperatur | Koldt eller varmt? Vi er alle forskellige i vores kroppe, derfor husk at tage hensyn til din krop. Stil dig selv spørgsmålene: Fryser jeg let? Så skal du nok vælge et stykke tøj som kan enten regulere i varmen, eller er lavet af materailer som har egenskaber i at holde dig bedre varm. Vi anbefaler derudover at have flere  lag på, så du bedst muliugt kan regulere efter kulde og varme.