Levering af paller på Fyn indenfor 7 dage, Jylland og Sjælland 14 dage. Vi sender en SMS dagen før vi leverer.

Om Højlund Mølle

Gennem fire generationer har familien Hansen drevet Højlund Mølle. Møllen blev købt af Karl Jacob Hansen i 1917, og er gennem generationerne gået fra at male korn til at være en moderne virksomhed med fokus på salg af træbrændsel, hobbyfoder og rideudstyr.

I dag drives virksomheden af Karl Jacobs oldebarn Henrik og hustruen Heidi. Selvom tiderne er skiftet, er værdierne de samme: Den høje faglighed, ærlige rådgivning og fokus på kvalitetsprodukter.

 

famillievirksomheden hojlund molle

YouTube video

Vores afdelinger

Højlund Mølle har 4 afdelinger fordelt på hele Fyn. Hovedkontoret ligger i Gudbjerg og derudover har vi butikker Middelfart, Glamsbjerg og Tarup ved Årslev.

Lokalt engagement

Med vores fire lokale afdelinger er vi solidt forankret i mange af Fyns små samfund. Vi ved, at levende og stærke lokalmiljøer skaber glade beboere og en sund forretning. Vi prioriterer derfor at støtte og udvikle lokale initiativer og foreninger som f.eks. rideskoler og -stævner, der skaber liv og sammenhold i lokalsamfundet. Desuden vælger vi altid at prioritere lokale samarbejdspartnere og arbejdskraft.

Socialt ansvar

Vi støtter danske hospitalsklovne, børnecancerfonden, husdyrenes vel og hestenshaab.dk. Fælles for foreningerne er, at de er mindre organisationer, der let kan blive overset og hvor vores bidrag for alvor gør en forskel. Det er vores måde at give til dem der har mest brug for det.

Respekt for klimaet

På Højlund Mølle gør vi vores for at sikre en mere bæredygtig fremtid. Vores hovedafdeling i Gudbjerg dækker vi mest mulig af vores energiforbruget af monterede solceller. Samtidig bliver alle vores varer afleveret på genbrugspaller og træpiller pakkes i poser lavet af 80% genbrugsmaterialer. Vi handler kun med træpilleproducenter, der benytter træ fra skovbrug der har certificeret genplantning af produktionen og hugsttilladelser. Og så sørger vi for, at restprodukter fra produktionen bliver genanvendt. Det er vores måde at sikre Højlund Mølle til næste generation.

genbrugs plast hojund molle

Vi støtter

På Højlund Mølle er bevist om vores sociale ansvar, vi engagerer os gerne lokalt, såvel som nationalt. Vi ønsker at støtte og udvikle lokale initiativer og foreninger for at skabe liv og sammenhold i lokalsamfundet. Det gør vi, på daglig basis, med eksempelvis præmier til stævnet i den lokale rideklub, eller et bidrag til julebelysning til borgerforeningen.

Vi støtter i løbet af året mange forskellige organisationer og foreninger. Vi vil ikke nævne dem alle her, men du kan se et udpluk herunder.

familier med kraftramte boern sponsor

Familier med kræftramte børn

familier med kraftramte boern sponsor

Afholder aktiviteter, yder støtte og giver lyspunkter i hverdagen til familier med børn ramt af kræft.

Danske hospitalklovne sponsor

Danske Hospitalsklovne

Danske hospitalklovne sponsor

Støtter indlagte børn og deres familier. – En tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt.

Nyt hesteliv

nyt hesteliv sponsor

nyt hesteliv sponsor

Foreningen nyt Hesteliv arbejder på mange områder for at hjælpe heste i nød og oplyse om hestevelfærd.

happy dogs sponsor

Happy Dogs

happy dogs sponsor

Foreningens formål er at alle hunde I Danmark skal leve et godt liv hos ansvarlige hundeejere.