Om Højlund Mølle

Gennem fire generationer har familien Hansen drevet Højlund Mølle. Møllen blev købt af Karl Jacob Hansen i 1917, og er gennem generationerne gået fra at male korn til at være en moderne virksomhed med fokus på salg af træbrændsel, hobbyfoder og rideudstyr.

I dag drives virksomheden af Karl Jacobs oldebarn Henrik og hustruen Heidi. Selvom tiderne er skiftet, er værdierne de samme: Den høje faglighed, ærlige rådgivning og fokus på kvalitetsprodukter.

Vores afdelinger

Højlund Mølle har 4 afdelinger fordelt på hele Fyn. Hovedkontoret ligger i Gudbjerg og derudover har vi butikker Aarup, Haarby og Tarup ved Årslev.

Heidi og Henrik Hansen

Lokalt engagement

Med vores fire lokale afdelinger er vi solidt forankret i mange af Fyns små samfund. Vi ved, at levende og stærke lokalmiljøer skaber glade beboere og en sund forretning. Vi prioriterer derfor at støtte og udvikle lokale initiativer og foreninger som f.eks. rideskoler og -stævner, der skaber liv og sammenhold i lokalsamfundet. Desuden vælger vi altid at prioritere lokale samarbejdspartnere og arbejdskraft.

Socialt ansvar

Vi støtter danske hospitalsklovne, børnecancerfonden, husdyrenes vel og hestenshaab.dk. Fælles for foreningerne er, at de er mindre organisationer, der let kan blive overset og hvor vores bidrag for alvor gør en forskel. Det er vores måde at give til dem der har mest brug for det.

Respekt for klimaet

På Højlund Mølle gør vi vores for at sikre en bæredygtig fremtid. Vores hovedafdeling i Gudbjerg får dækket 100% af energiforbruget af monterede solceller. Samtidig bliver alle vores varer afleveret på genbrugspaller og træpiller pakkes i poser lavet af 80% genbrugsmaterialer. Vi handler kun med træpille producenter, der benytter træ fra bæredygtige skovbrug og har certificeret genplantning af produktionen og hugsttilladelser. Og så sørger vi for, at alle restprodukter fra produktionen bliver genanvendt. Det er vores måde at sikre Højlund Mølle til næste generation.

Træpiller pakket i poser af genbrugsplast