​​​​​​​Vi gør os umage for at levere varerne til dig hurtigst muligt – Vi leverer varer i hele landet, på alle brofaste øer

Pakker op til 28kg sendes med GLS eller fragtmanden, hvis det er volumen gods. Vi sender som oftest din vare samme dag vi modtager din bestilling.

Paller køres så vidt muligt i egne biler, i nogle tilfælde vælger vi, af planlægningsmæssige årsager at sende pallerne med fragtmand.

Levering af træpiller, strøelse, briketter, foder mm.

Løse træpiller til indblæsning leveres på Fyn med brofaste øer samt Trekantsområdet indenfor 5 hverdage eller efter aftale. Vi ringer gerne inden vi kommer.

Træpiller, briketter og andet pallegods på Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer leveres fortrinsvis med vores egne biler.

Vi forsøger at optimere vores ture mest muligt, så vi får færrest muligt kilometer på vejene – det er godt for miljøet. Typisk kører vi i områderne herunder på de nævnte dage, men ved travlhed eller mange ordrer i et eller flere områder tillader vi os at planlægge ruterne efter effektivitet. Derfor kan du opleve at dine varer kommer en anden dag end nævnt i skemaet herunder. Når vi leverer pallevarer sender vi altid en SMS inden vi kommer, det gør vi typisk i løbet af eftermiddagen dagen før.

Mandag og tirsdag: Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Odense NØ og Odense SØ.
Hele Østfyn, øst for motorvejen.
Tirsdag og onsdag: Fåborg, Stenstrup, Kværndrup og Ringe.
Sydfyn fra Svendborg til Falsled.
Onsdag og torsdag: Assens, Middelfart, Broby, Tommerup, Hårby, Odense S og Odense SV.
Sydvestfyn fra Falsled til Middelfart og op til motorvejene.
Torsdag og fredag:  Odense C, Odense V, Odense NV, Odense M, Odense N, Bogense, Søndersø og Otterup.
Nordfyn, nord for motorvejen og vest for Odense samt Trekantsområdet.
Fredag, lørdag og mandag: Tåsinge og Langeland

Vi har ingen fast ugedag for levering på Sjælland og resten af Jylland.
Hele træk á 32 paller køres efter aftale.

Ved sen bestilling – Bemærk: Vi læsser bilerne fra kl. 6 om morgenen, så hvis du bestiller om aftenen eller i weekenden og ønsker levering næste dag, kan vi muligvis ikke nå at få din bestilling med, selvom vi kører i dit område, da kontoret først åbner kl. 8. Bestil derfor i god tid.

Levering:
Vi leverer træpiller til hele landet: Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer.
Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sætte varerne ind i tørvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning.

Trucken er 2,4 x 2,4 meter. Vores egne biler medbringer desuden en palleløfter, til de tilfælde hvor mobiltrucken ikke kan komme til. Underlaget skal være jævnt og der skal være folk til at skubbe på.