Levering af paller på Fyn indenfor 7 dage, Jylland og Sjælland 14 dage. Vi sender en SMS dagen før vi leverer.

Levering

​​​​​​​Vi gør os umage for at levere varerne til dig hurtigst muligt – Vi leverer varer i hele landet på alle brofaste øer

Pakker op til 34kg sendes med Post Nord eller fragtmanden, hvis det er volumengods. Vi sender som oftest din vare samme dag vi modtager din bestilling.

Paller køres så vidt muligt i egne biler, i nogle tilfælde vælger vi, af planlægningsmæssige årsager at sende pallerne med fragtmand.

FRI FRAGT ved køb for over 349,- med en vægt på max. 20kg. Hele paller med strøelse og træpiller leveres fragtfrit.

Levering af træpiller, strøelse, briketter, foder mm.

Løse træpiller til indblæsning leveres på Fyn samt Trekantsområdet indenfor 7 dage (5 hverdage) eller efter aftale. Vi ringer gerne inden vi kommer.

Træpiller, briketter og andet pallegods til Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer leveres fortrinsvis med vores egne biler. Vi leverer normalvis forsendelser på paller indenfor 7 dage (5 hverdage).

Bemærk: der kan være op til 14 dages levering til Jylland og Sjælland på alle pallevarer.

Vi forsøger at optimere vores ture mest muligt, så vi får færrest mulige kilometer på vejene – det er godt for miljøet. Typisk kører vi i områderne herunder på de nævnte dage, men ved travlhed eller mange ordrer i et eller flere områder, tillader vi os, at planlægge ruterne efter effektivitet. Derfor kan du opleve at dine varer kommer en anden dag end nævnt i skemaet herunder. Når vi leverer pallevarer sender vi altid en SMS inden ankomst, det gør vi typisk i løbet af eftermiddagen dagen før.

Ved sen bestilling: Vi læsser bilerne fra kl. 6 om morgenen, så hvis du bestiller om aftenen eller i weekenden og ønsker levering næste dag, kan vi muligvis ikke nå at få din bestilling med, selvom vi kører i dit område, da kontoret først åbner kl. 8. Bestil derfor i god tid.

Mandag og tirsdag: Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Odense NØ og Odense SØ.
Hele Østfyn, øst for motorvejen.
Tirsdag og onsdag: Fåborg, Stenstrup, Kværndrup og Ringe.
Sydfyn fra Svendborg til Falsled.
Onsdag og torsdag: Assens, Middelfart, Broby, Tommerup, Hårby, Odense S og Odense SV.
Sydvestfyn fra Falsled til Middelfart og op til motorvejene.
Torsdag og fredag:  Odense C, Odense V, Odense NV, Odense M, Odense N, Bogense, Søndersø og Otterup.
Nordfyn, nord for motorvejen og vest for Odense samt Trekantsområdet.
Fredag, lørdag og mandag: Tåsinge og Langeland

Vi har ingen fast ugedag for levering på Sjælland og resten af Jylland. Vi har op til 14 dages levering til Jylland og Sjælland på alle pallevarer.

Hele træk á 32 paller køres efter aftale.

Bemærk: Vores chauffører kører typisk i tidsrummet 06.00-22.00. Vi kan desværre ikke på forhånd præcist sige hvad tid de ankommer, da de ofte kører flere ruter på en dag, og den tid aflæsning tager varierer meget fra ejendom til ejendom. Du kan altid kontakte chaufføren, du får hans telefonnummer i den SMS du modtager dagen inden dine varer ankommer.

Levering med mobiltruck

Vi leverer træpiller til hele landet: Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer. Lastbilerne medbringer mobiltruck, og kan placere varerne ind i tørvejr, hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning.

Trucken er 2,4 x 2,4 meter. Vores egne biler medbringer desuden en palleløfter, til de tilfælde hvor mobiltrucken ikke kan komme til. Underlaget skal være fast og jævnt. Som kunde skal du være hjemme ved levering hvis vi skal anvende vores mobiltruck.