Dubarry

Helt tilbage i 1937 startede Dubarry firmaet med at producere kvalitets sko til seljlads. Støvler der skulle kunne holde til det barske hav, holde fødderne tørre og give et godt indeklima til alle sæsoner på året.

Dubarry udforskede andre miljøer i 1990. Miljøer der også stiller krav til at støvlerne er af god kvalitet. Deraf udviklede de modellen Galway, som skulle kan klare det hårde miljø på landet.

Dubarry Galway

Den mest solgte støvle, er den høje model som Dubarry kalder Galway. Den er høj og kan bruges i det høje våde græs til jagt, eller rideturerne om vinteren – når du ikke har lyst til at bøvle med at skifte imellem staldstøvlen og ridestøvlen. Måske du bare skal ud og lufte hunden i regnvejret, så smutter du nemt i en støvle fra Dubarry og højden på Galway gør at vandputterne ikke har en chance.

Støvlen kan købes i 3 typer, som giver mulighed for at tilpasse den enkelte persons type for læg. De 3 typer er således: Smal | Standard | Ekstra vidde. Det giver dig mulighed for at købe den støvle som passer dig bedst, og give dig mange timer med tørre fødder, og et godt indeklima.

Varm, vandtæt og åndbar er den ikoniske Dubarry Galway læderstøvle, den er lavet med DryFast-DrySoft™ læder og foret med GORE-TEX materialet.

Gå på opdagelse i vores Dubarry brand, og ring gerne hvis der er en model du ønsker dig, du kan se vi ikke har på hjemmesiden. Du kan kontakte os HER.

Viser 1–20 af 23 resultater