Varenummer: 35733

4.495,00 kr.

Træpille af meget høj kvalitet. 100% rent træ og helt fri for smuld.

På lager

Silo med 1300kg Højlund Træpiller

Metalsilo der kan placeres udendørs, i en lade eller hvor du ønsker. Siloen har et praktisk magasin og derfor kan dine træpiller holde til vejr og vind, når siloen er korrekt lukket.

Siloens totale højde er ca. 2 meter høj, den leveres med ben der er ca. 1 meter. Siloens ben gør at du kan køre en trillebør eller lignende ind under den når du skal bruge dine træpiller.

Næste gang du bestiller træpiller i silo ombytter vi siloen til en fyldt silo. Hvis du på et tidspunkt ikke længere bestiller træpiller afhenter vi siloen uden beregning.

Vi forhandler kun træpiller af højeste kvalitet, som vi selv renser og pakker. Træpillerne består af 100% rent træ, primært fyr og gran. Vores træpiller er produceret af FSC-certificeret træ. Det betyder at træpillerne er produceret på en bæredygtig og forsvarlig måde. Ét af kravene til FSC-certificeret træ er at der ikke fældes flere træer, end skoven kan nå at reproducere.

Askeprocent Mindre end 0,4 %
Askens smeltepunkt Mindst 1400 grader Celcius
Vandindhold Ca. 6 %
Mekanisk styrke Mindst 98
Effektiv brændværdi Ca. 18 MJ pr. kg. / 4300 kcal pr. kg. / 5 kWh pr. kg.
øvre brændværdi Ca. 4800 kcal pr. kg.
Slaggedannelse og smuld Ingen

Levering:
Vi leverer træpiller til hele landet: Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer.
Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sætte varerne ind i tørvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning.
Trucken er 2,7 x 2,7 meter.