Varenummer: 1223110

309,00 kr.

Korn og melassefrit fuldfoder

På lager
(Kan også bestilles på fjernlager)

Brand:

Sport fra Nordic Horse

Nordic Horse Sport er et foder som indeholder den rette mængde næringsstoffer, der er nødvendige for den toppræsterende hest, inklusiv særligt tilpassede vitaminer og mineraler. Foderet er udviklet i samarbejde med forskere, samt afprøvet på en lang række heste der yder på topplan indenfor både dressur, spring, kørsel samt distance. Sammensætningen har vist positive egenskaber i forhold til optimering af hestenes præstationer indenfor alle disciplinerne.

Kvalitet, god energi og rig på fibre:
De udvalgte råvarer i Nordic Horse Sport og produktets næringsstoffer sikre at man vedligeholder kulhydratdepoterne og energien frigives langsomt, samt stabilt.
Sport indeholder lettilgængelige proteiner som gør at der er en kontant tildeling amonisyre. Aminosyre styrker genopbyggelse og vedligeholdelsen af hestens aktive muskler og sammen med proteiner genopretter den rette struktur, opbygger efter skader og forhindre nedbrydning af muskulaturen.
Råvarerne i Nordic Sport er 100% RawFood hvilket betyder at ingen råvarer er opvarmet mere end 42 grader. Opvarmning ændrer den kemiske sammensætning af råvarerne, og derved nedsættes den næringsmæssige værdi.

Fordele ved Nordic Horse Sport:
• Pelleteret krybbefoder
• Fulddækkende sammen godt grovfoder
• Balanceret energi og udholdenhed til sportshesten i moderat til hård træning
• Korn og melassefrit
• Værdifulde proteiner til musklerne
• Højt indhold af magnesium og elektrolytter
• Med naturligt E-vitamin og organiske mineraler

Dosering:
Moderat træning: 200-300 gram pr. 100 kg kropsvægt pr. dag
Hård træning: 300-400 gram pr. 100 kg kropsvægt pr. dag