Varenummer: 132301280

279,00 kr.

Kaloriefattigt Müslifoder

Mængderabat v.Rabat pr.Pris pr.
10 - 4910%251,10 kr.
50 +20%223,20 kr.

På lager

Brand:

HorsePro Easy Nature er et kaloriefattigt müslifoder målrettet alle typer af nøjsomme racer. Blandingen er kornfri og har et meget lavt indhold af sukker og stivelse. Samtidigt er den meget koncentreret på vitaminer og mineraler, hvilket gør at hesten dækkes ind på en meget lille daglig foderration. Det gør den særdeles velegnet til nøjsomme heste- og ponyracer; eller til heste der ikke tåler sukker og stivelse særlig godt.

HorsePro Easy Nature har et højt fiberindhold og sikrer derfor god tyggetid og stimulering af de gode tarmbakterier der er en forudsætning for en sund fordøjelse. Foderet er tilpasset danske jordbundsforhold og dansk grovfoder, og sikrer derfor at hesten dækkes ind med de mineraler, som de danske jorde ofte er i underskud af.

Easy Nature er tilsat lækre gulerodsflager, hørfrø, ølgær, bukkehorn og urter som rosmarin, mynte og brændenælde, hvilket sikrer en god smag og støtter hestens velvære. Som kronen på værket er Easy Nature tilsat det anerkendte produkt Agrimos®, der bidrager positivt til et sundt tarmmiljø. Agrimos® hjælper med at fjerne uønskede bakterier fra hestens tarm.

Hesten vil blive dækket ind med alle nødvendige næringsstoffer ved at blive tildelt den anbefalede mængde baseret på vægt og ydelse

Dosering:
Vedligehold: 150-175 gram pr. 100 kg hest
Let arbejde: 200 gram pr. 100 kg hest
Moderat-hårdt arbejde: 225-250 gram pr.100 kg hest