Varenummer: 1223158

209,00 kr.

Foder til den ældre hest eller pony

Mængderabat v.Rabat pr.Pris pr.
10 - 4910%188,10 kr.
50 +20%167,20 kr.

Ikke på lager

Brand:

Senior fra HorseLux

HorseLux Senior er udviklet til den ældre hest eller pony, som begynder at vise alderdomstegn. Det kan f.eks. være, at den begynder at se kedelig ud i pelsen, får problemer med tænderne eller med at holde huld.
Der er lagt stor vægt på en korrekt vitamin- og mineralsammensætning, som udelukkende består af organiske mineraler og coatede vitaminer. Det giver den ældre hest en god optagelighed, hvilket sikrer at den bliver dækket ind. Samtidig er lucernemængden minimal i HorseLux Senior, da hestens tænder ofte er slidt pga. mange års brug Foderet indeholder gavnlige gærceller (Levucell) (Sacc.Cerevisiae) for at opretholde en så god stortarm så muligt, da dennes funktion falder med alderen.
HorseLux Gærkultur

I flere af HorseLux’ produkter er der tilsat Levucell, som er den samme gærstamme, der findes i HorseLux Gærkultur. Levucell er en probiotisk gærstamme, som arbejder i hestens stortarm (blind- og tyktarm). Her fodrer Levucell de mikroorganismer og giver dem bedre levevilkår ved at hæve pH i tarmen og herved en bedre fiberudnyttelse og derved en velfungerende stortarm og hest

Fordele:
• Højt kalorieindhold
• Højt fedtindhold
• Gærkultur for optimal fordøjelse