Varenummer: 1224209

539,00 kr.

Eukanuba hvalpefoder til hunde med sensitivt fordøjelsessystemet.

På fjernlager
(op til 14 dages leveringstid)

Brand:

Dailycare Puppy Sensitive digestive fra Eukanuba

• Med let fordøjelig ris
• Udviklet til hunde med sart mave
• Fodersammensætning, der hjælper med at støtte den naturlige balance i tarmens mikroflora og hjælper med at optimere næringsoptagelsen
• Kostfibre (FOS og MOS), butyrat og roepulp til at fremme en sund fordøjelse
• Kalcium til at fremme stærke knogler
• DHA til at hjælpe hvalpe med indlæring og til at blive lettere at træne

Eukanuba Daily Care tørfoder med frisk kylling til hvalpe med sart fordøjelse er specielt fremstillet til hunde med følsom mave. Denne diæt indeholder let fordøjelig ris og er et alternativ til hvalpe med særlige ernæringsbehov. Fodersammensætningen støtter den naturlige balance i tarmens mikroflora og hjælper med at optimere næringsoptagelsen. En anden vigtig komponent i dette foder er DHA. Denne flerumættede fedtsyre bidrager specielt i den første livsfase til en sund udvikling i hunden samtidig med, at den understøtter træningsevnen og hjælper dem med at lære. Eukanuba Daily Care tørfoder til hvalpe med sart fordøjelse er 100% afbalanceret fuldfoder, der er udviklet til at opfylde behov i hunde med særlige ernæringsbehov.

Juster din hunds fodermængder for at opretholde dens ideelle kropsvægt. Sørg altid for, at din hund har adgang til rigeligt med frisk vand.

Indeholder
Tørret kylling og kalkun (30% indeholder kylling 18%), hvid ris, majs, fersk kylling (10%), fjerkræfedt, tørret roepulp (3,9%), kyllingesovs, tørrede helæg, fiskemel, mineralstoffer, fiskeolie, fructooligosaccharider (1%), ølgær, hørfrø, mannanoligosaccharider (0.13%), mikroindkapslet natriumbutyrat (0.1%).

Næringsstoffer i procent
Protein 31,0 %
Fedtindhold 20,8 %
Omega-6 fedtsyrer 2,21 %
Omega-3 fedtsyrer 0,27 %
DHA 0,18 %
Råaske 6,8 %
Træstof 1,5 %
Calcium 1,25 %
Fosfor 1,04 %

Tilsætningsstoffer *(/kg)
A-vitamin 41250IU, C-vitamin: 52mg, D₃ vitamin 1369IU, E-vitamin 450mg, betacaroten 4.5mg. kobber (kobber(II) chelat af proteinhydrolysat): 12mg, jod (calciumiodat, vandfrit): 2.4mg, jern (jern(II)aminosyrechelat, hydrat): 64mg, mangan (mangan-(II)-aminosyrechelat, hydrat): 37mg, zink (zinkaminosyrechelat-hydrat): 106mg, selen (natriumselenit): 0.02mg.

*Øgede tilskudsmængder tilsat på produktionstidspunktet.