Varenummer: 1224225

329,00 kr.

Eukanuba Adult Large Breed er et hundefoder med smag af kylling.

På lager
(Kan også bestilles på fjernlager)

Brand:

Eukanuba Adult Large Breed
Kostfibre (FOS) og roepulp til at fremme en sund fordøjelse Naturlige kilder til omega-6 & 3 til sund hud og pels Calcium og glucosamin til at fremme sunde knogler og led Antioxidant (E- og C-vitamin) til at fremme immunsystemet SPECIALUDVIKLEDET FORMEDE FODERPILLER MED DENTADEFENSE-TANDTEKNOLOGI TIL AT HJÆLPE MED AT HOLDE TÆNDERNE RENE OG SUNDE.

L-carnitin til at hjælpe med at holde vægten Eukanuba tørfoder i kibble-form indeholder meget frisk kylling og er perfekt til store voksne hunde i alderen 18 måneder til 6 år (eller 2 til 5 år for meget store hunderacer).

Den skræddersyede fiberblanding af præbiotisk FOS og roepulp fremmer en sund fordøjelse.
Desuden er Eukanuba-foderpiller gavnlig for sund hud og en skinnende pels takket være de naturlige omega 6- og omega 3-kilder. Foderet indeholder også glucosamin og calcium til at opretholde sunde led og stærke knogler samt antioxidanterne E og C-vitamin, som hjælper med at øge hundens immunsystem.

Derudover sørger de unikke Eukanuba sekskantede foderpiller og DentaDefense-tandplejesystemet for rene, sunde tænder på lang sigt. L-carnitin i tørfoderet fra Eukanuba hjælper hunde med at reducere kropsfedt og opretholde en optimal vægt, hvilket betyder mindre belastning på leddene.

Foderet er 100% komplet og afbalanceret.

Avanceret ernæring til store voksne hunde for at hjælpe til en sund krop og livslang velvære.

Fersk kylling (18%), tørret kylling og kalkun (18% indeholder kylling 11%, naturlig kilde til glucosamin, chondroitinsulfat og taurin), majs, hvede, havre, byg, durra, fjerkræfedt, tørret roepulp (2.5%), kyllingesovs, majsgrits, mineralstoffer (indeholder natrium hexametafosfat 0.34%), fiskemel (naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer), tørrede helæg, fructooligosaccharider (0.25%, naturlige kostfibre), ølgær (naturlig kilde til B-vitaminer og selen), glucosamin (fra dyrevæv) (0.04%).