Varenummer: 26100012

449,00 kr.

Gør kæpheste stævnet ekstra realistisk med et By Astrup kæpheste spring. Det flotte kæpheste spring er lavet i bæredygtige og solide materialer, og er samtidig flot udført så det ligner et rigtigt spring fra turneringer.

På lager

Brand:

Forkæl din kæphest med et kæpheste spring

Når din kæphest skal til turnering er det selvfølgelig vigtigt at kæpheste tilbehøret er helt i top. Med et flot kæpheste spring By Astrup i flotte røde og hvide farver, er du sikker på at konkurrencen bliver noget helt særligt. Samtidig er kæpheste springet lavet i et realistisk design, som gør at det næsten er som at stå til et rigtigt stævne.

Alle kæpheste spring By Astrup er lavet i høj kvalitet og med mange forskellige indstillingsmuligheder. Det betyder at det er sjovt at lege med, uanset om du er en helt ung kæphest eller allerede har vundet mange konkurrencer. Bommen falder let ned ved berøring, og du slipper derfor for fald eller skrammer hvis din kæphest ved et uheld kommer til at ramme springet.

Din kæphest bliver lykkelig for sit flotte nye kæpheste spring, og du og dine venner er sikret mange timers sjov, leg og spændende konkurrencer.

Kæpheste springet kan indstilles fra 20-80 centimeter med 10 centimeters mellemrum.

Dimensioner:
Sider: 25 x 30 x 90 cm
Midtersektion: 63 x 4 x 12 cm
Bom: Ø: 2 cm x 83 cm