Varenummer: 26100011

599,00 kr.

Med et By Astrup kæpheste spring er du sikker på at gøre dine kæpheste konkurrencer til noget helt særligt. Det flotte kæpheste spring er lavet i bæredygtigt og solidt træ, og er sejt dekoreret med store flotte flammer.

På lager

Brand:

Gør legen for dig og din kæphest endnu sjovere

Udstyret skal selvfølgelig være helt i top, når du tager din kæphest med til kæpheste turneringer. Det seje kæpheste spring By Astrup er solidt udført i bæredygtigt træ, og er desuden flot malet med seje flammer, der helt sikkert gør enhver kæpheste konkurrence til noget særligt.

By Astrup kæphest spring kan indstilles til mange forskellige sværhedsgrader med 10 centimeters mellemrum, og kan bruges både af konkurrencerytteren og begynderen med sin første kæphest. Samtidig er kæpheste springets bom hurtigt til at falde ned ved berøring, hvilket sikrer at der ikke sker skader eller fald hvis din kæphest ved et uheld rammer kæpheste springet.

Med et By Astrup kæpheste spring er du sikker på at give din kæphest en helt særlig overraskelse, der sikrer mange timers leg og sjove konkurrencer.

Kæpheste springet kan indstilles fra 20-80 centimeter med 10 centimeters mellemrum.

Dimensioner:
Sider: 25 x 30 x 90 cm
Midtersektion: 63 x 4 x 12 cm
Bom: Ø: 2 cm x 83 cm”