Varenummer: 26100010

599,00 kr.

Gør kæphest konkurrencen til noget særligt med et By Astrup kæpheste spring. Det flotte kæpheste spring er lavet i bæredygtigt og solidt træ, og er smukt dekoreret med sommerfugle og blomster.

Ikke på lager

Brand:

Gør kæpheste konkurrencen endnu sjovere med et By Astrup kæpheste spring

Når du og din kæphest skal deltage i kæpheste konkurrencer og kæpheste turneringer, er det vigtigt at udstyret er helt i top. Med et flot kæpheste spring i bæredygtige og holdbare materialer er du sikker på at alle konkurrencer bliver noget helt specielt. Samtidig er kæpheste springet malet i flotte blomster med sommerfugle – Næsten som du og din kæphest var ude på de åbne marker.

Kæphest springet kan indstilles i mange forskellige sværhedsgrader med 10 centimeters mellemrum, så det både kan bruges til stjernerytteren og dem der lige har fået deres kæphest.
Legen med din kæphest bliver ekstra realistisk med et kæphest spring By Astrup, da springet ligner dem der bliver brugt til rigtige stævner. Samtidig er bommen lavet, så det let falder ned ved berøring. På den måde undgår du skader eller fald hvis din kæphest skulle være uheldig og ramme springet.

Giv din kæphest en flot og spændende overraskelse, der helt sikkert er et hit til alle lege og konkurrencer med din kæphest og alle dens venner.

Kæpheste springet kan indstilles fra 20-80 centimeter med 10 centimeters mellemrum.

Dimensioner:
Sider: 25 x 30 x 90 cm
Midtersektion: 63 x 4 x 12 cm
Bom: Ø: 2 cm x 83 cm