Varenummer: 26100005

339,00 kr.

Smuk sort kæphest i højeste kvalitet til alle barnlige sjæle. By Astrup kæpheste er i dejlige bløde materialer, og kæphestens lange manke er perfekt til at blive striglet og flettet. Med en By Astrup kæphest er du sikker på mange timers kram, leg og eventyr.

Ikke på lager

Brand:

Tag på eventyr med en sort kæphest By Astrup!

Den sorte kæphest By Astrup er noget særligt: Af alle kæpheste man kan finde i verden er det nemlig den blødeste, sødeste og sjoveste følgesvend man tage med på spilopper og leg.
Din nye sorte kæphest er i lækre bløde materialer, og kan både bruges til vilde lege eller som bamse. Alle kæpheste By Astrup har også ekstra langt pandehår og en flot lang manke, som du kan strigle eller flette, lige som du vil. Du får en kæphest hvor kun fantasien sætter grænser for sjove og flotte frisurer. Samtidig er kæphesten By Astrup solidt og slidstærkt udformet, og kan holde til alle de vilde lege du finder på. Derudover er der et godt størrelsesforhold mellem kæphestens hoved og kæp, hvilket gør at den hurtigt og elegant kan hoppe over alle forhindringer og spring. Det er derfor en god kæphest til kæpheste sport eller kæpheste stævner. Du får også en fin grime i kunstlæder, så du altid er klar til at tage din kæphest under armen og drage på eventyr.
Legen stopper aldrig med din sorte kæphest By Astrup. Uanset om du er prinsesse, dressurrytter eller vild indianer, kan du være sikker på at din kæphest er klar på leg.

By Astrup kæpheste kommer også med en masse kæpheste tilbehør, så din kæphest altid kan få nye legekammerater eller udstyr.