Varenummer: 26100000

1.549,00 kr.

Giv din kæphest et trygt og varmt hjem med en kæpheste stald By Astrup. Den fine kæpheste stald i holdbart og bæredygtigt træ har plads til hele flokken af kæpheste, og kommer desuden med to aftagelige spisetrug og to små tavler til at skrive kæphestenes navne.

På lager

Brand:

Forkæl din kæphest med en By Astrup kæpheste stald!

Ingen kæphest fortjener at være hjemløs – Derfor har kæpheste By Astrup lavet denne fine og smukke kæpheste stald i bæredygtigt og holdbart træ, der med garanti kommer til at vække glæde hos både dig og dine kæpheste.
Med en kæpheste stald kan din kæphest slappe af og lade op til nye eventyr mellem konkurrencer, rideture og kæpheste sport. Og med de aftagelige spisetrug kan du sørge for, at din kæphest altid får en lækker og varieret kost.
Kæpheste stalden har to rum med to låger som kan åbnes, så dine kæpheste let kan komme ind og ud. Der er hul til kæphestens kæp, så den står fint og lige i stalden, og stalden kommer også med to små tavler så du kan skrive navnene på dine kæpheste – helt som var det en rigtig stald.
By Astrups kæpheste stald er i et klassisk design og i fine lyse farver, som både gør den til et dejligt hjem for dine kæpheste, samtidig med at den er smuk at se på.

Din kæpheste vil vrinske af glæde, når de efter en lang dag på eventyr kan komme hjem til en varm og lækker By Astrup Kæpheste stald.