Varenummer: 26100003

379,00 kr.

Sød og sjov grå kæphest i bedste kvalitet til alle børn og barnlige sjæle. By Astrup kæpheste er i bløde materialer, og kæphestens har en ekstra lang manke som kan flettes og strigles. Med en By Astrup kæphest er du sikker på mange timers kram, leg og eventyr.

Ikke på lager

Brand:

Tag ud i verden med en grå kæphest By Astrup

Med en grå kæphest By Astrup er du sikker på en helt særlig følgesvend. Af alle kæpheste i verden er det nemlig den sødeste, blødeste og sjoveste, og den er altid klar på leg, kram og eventyr.

Kæpheste By Astrup er lavet i ekstra fine og bløde materialer, der gør at den både kan bruges til kæpheste sport og som hyggelig bamse. Samtidig er det en kæphest med et særlig langt pandehår og en flot lang manke, der kan strigles flettes og sættes op i smarte frisurer. Du får en kæphest, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for hvordan den skal se ud.
Det slidstærke og solide design, der er et kendetegn ved alle kæpheste By Astrup, gør, at din nye kæphest kan klare alle knubs der kommer med de sjove og vilde lege. Samtidig har kæphesten et afbalanceret forhold mellem hoved og kæp, hvilket gør at du let og elegant kan springe over både spring og forhindringer. Det er derfor en kæphest, der er særligt egnet til kæpheste sport og til kæpheste stævner.
Der følger en fin grime i lækkert kunstlæder med din grå kæphest, så din nye legekammerat altid står klar til nye eventyr. Legen stopper aldrig med din grå kæphest By Astrup. Uanset om du er dressurrytter, vild indianer eller fin prinsesse, kan du være sikker på at din kæphest er klar på leg.

Kæpheste By Astrup kommer også med en kæpheste tilbehør i alle afskygninger, så din kæphest altid kan få nye legekammerater eller en fin overraskelse.