Varenummer: 26100002

379,00 kr.

Flot kæphest der ligner en rigtig fjordhest, i bedste kvalitet til alle børn og barnlige sjæle. By Astrup kæpheste er i lækker blød polyester, og kæphestens manke er lavet specielt til at blive striglet og flettet. Med en kæphest By Astrup er du sikker på mange timers kram, leg og eventyr.

På lager

Brand:

Tag på eventyr med din kæphest der ligner en rigtig Fjordhest

Den fine fjordhest By Astrup er en kæphest der er noget helt specielt. Af alle de kæpheste, som du kan finde i den store verden, er den nemlig den sødeste, blødeste og sjoveste, og det er en kæphest, der altid er klar på eventyr og timevis af leg.

Kæphesten By Astrup er med særlige bløde og lækre materialer, der gør den til en kæphest der både kan bruges som bamse eller til vilde lege. Samtidig er alle kæpheste By Astrup udstyret med ekstra lange manker og pandehår, som man kan strigle, flette eller sætte op, ganske som man vil. Du får en kæphest, hvor det kun er din fantasi der sætter grænser for de sjove og flotte frisurer. Kæphesten er solid og slidstærkt designet, som gør at den kan tage de knubs og kolbøtter der følger med vilde og sjove lege.
Derudover har kæpheste By Astrup et afbalanceret forhold mellem hoved og kæp, hvilket gør at man uden problemer kan springe over selv de sværeste forhindringer. Derfor er kæphesten også perfekt til kæpheste sport og kæpheste konkurrencer. Med den fine grime i lækkert kunstlæder har du også mulighed for at tage din kæphest med ud i verden, og den står altid på spring til at drage på nye eventyr.
Med en fjord kæphest By Astrup er det dig der bestemmer hvilke eventyr I skal på. Du kan være en vild indianer, en farlig røver eller fin prinsesse: uanset hvad kommer din kæphest galoperende til nye spillopper.

Kæpheste By Astrup har et stort sortiment af sjove og flotte tilkøb, der gør at din kæphest aldrig løber tør nye legekammerater, fine dækkender eller steder at bo.