Varenummer: 26100006

339,00 kr.

Forkæl din kæphest med lækkert By Astrup kæpheste tilbehør i støvet grøn. Din kæphest får en lækker grime, dækken og beskyttende hue til ørene i en flot støvet grøn farve. Med kæpheste tilbehør By Astrup kan din kæphest både holde varmen, slippe for irriterende fluer og samtidig stå skarpt når I skal til kæpheste konkurrencer eller stævner.

På lager

Brand:

Forkæl din kæphest med lækkert kæpheste tilbehør i støvet grøn

Efter en lang dag med spillopper og leg kan gøre selv den bedste kæphest træt. Derfor fortjener den at blive forkælet med lækker kæpheste tilbehør By Astrup.

Din kæphest får både et fint dækken i støvet grøn, som kan holde kæphesten varm på selv de koldeste vinterdage. Samtidig får din kæphest også en flot og lækker grime, som gør den konkurrenceklar når den skal til kæpheste sport og kæpheste stævner. Og med den fine hue i støvet grøn kan du være sikker på at din kæphest slipper for irriterende fluer og myg henover sommeren.
By Astrup kæpheste tilbehøret i støvet grøn er lavet i lækkert og blødt stof, som både er slidstærkt og smukt. Sættet er perfekt til dig, der vil forkæle din kæphest med det bedste tilbehør, og samtidig stå flot når I skal til kæpheste stævner eller konkurrencer.

Din kæphest vil vrinske af glæde, når du overrasker den med lækkert kæpheste tilbehør By Astrup.