Varenummer: 1223089

235,00 kr.

Kornfrit fuldfoder med lavt stivelses- og sukkerindhold.

Mængderabat v.Rabat pr.Pris pr.
10 - 4910%211,50 kr.
50 +20%188,00 kr.

På lager
(Kan også bestilles på fjernlager)

Amequ Omega3 Easy fra Dangro

Omega3 Easy er et velduftende kraftfoder med meget lavt stivelses- og sukkerindhold, men samtidig et højt indhold af fordøjelige fibre. Der er tilsat Omega3 fedtsyrer, som gør foderet særdeles velegnet til ponyer og heste, som ikke tåler foder med for meget stivelse. De gode Omega3 fedtsyrer styrker bl.a. immunforsvaret og fremmer fordøjelsen og har en positiv indvirkning på heste og ponyer, som har tendens til nervøsitet og stress.
Produktet er kornfrit, men den høje andel af Omega3 fedtsyrer giver energi. Energien kommer bl.a. fra LinOcrunch, lucerne, roesnitter og gulerødder, som giver en langsom frigjort energi og derved en større udholdenhed.

Amequ Omega3 Easy indeholder et højt indhold af naturlige vitaminer og organiske mineraler, som er let optagelige. Der er tilsat en lækker urteblanding bestående af hvidløg, timian, rosmarin og oregano. Lucerne i Amequ Omega3 Easy har en højere andel af lucerneblade og mindre stængel, samt der er tilsat sojaolie der øger foderværdien, og samtidig gør produktet helt fri for støv.
Foderet er velegnet til alle hesteracer med tendens til forfangenhed. Kan med fordel bruges til den ´´varme´´ hest.

Fordele:
• Meget lav stivelses – og sukkerindhold
• Højt indhold af fordøjelige fibre
• Kornfrit

Dosering:
150-300 gram pr. 100 kg kropsvægt – alt efter behov og aktivitetsniveau.
Omega3 Easy anvendes sammen med god kvalitet hø/wrap.
Vand og saltsten bør altid være tilgængelig.