1

Hønsefoder

2

Redemateriale

Udstyr til høns

Når du har høns, er det vigtigt at indrette hønsehus og hønsegård så hønsene har plads til at bevæge sig, adgang til frisk vand, mad og rede materiale. Det behøver ikke at være et stort arbejde at have høns, hvis bare du har det rigtige udstyr. Vi anbefaler at du køber en god drikkeautomat, en rottesikker fodersilo og sørger for gode reder til hønsene, så bliver den daglige pasning af hønsene lidt sjovere og lettere.

 • 1530097_rottesikker_foderautomat_fjerkrae_10kg_183-515

  Fodersilo, rottesikker foderautomat t. fjerkræ i galvaniseret 10kg

  449,00 kr.
 • Rugemaskine med automatisk vending til 8 hønseæg.

  RYOM Rugemaskine m. automatisk vending t. 8 hønseæg

  959,00 kr.
 • 2530087_01_fjerkraevander

  Fjerkrævander på 3 ben | Galv. 30L

  439,00 kr.
 • 1530159_01_luksus_redekasse_hoens_181-236-F

  Luksus Redekasse i plast

  199,00 kr.
 • Varmeplade til el

  El varmeplade | Blå 175mm

  249,00 kr.
 • 2530002_01_galvaniseret_fjerkraevander

  Fjerkrævander Galv. Spand | 12L

  199,00 kr.

Sørg for rent vand til dine høns

Vandet hos hønsene skal skiftes eller rengøres dagligt, da det sikrer forsyningen af frisk og rent hønsevand og reducerer risikoen for sygdom. Det er også vigtigt at vælge en vandbeholder der er designet til at undgå at ekskrementer og skidt kommer i vandet. Det kan du gøre med forskellige drikkeautomater, hvor vandet opbevares i en beholder og kun en lille del af vandet er tilgængeligt. Husk også at holde øje med temperatur om vinteren, så det ikke fryser til om vinteren. Om vinteren er er det en fordel at have flere vandautomater, så du altid har en med frisk vand du kan sætte ud, mens det frosne vand tør i den automat du har haft i brug. Du kan også med fordel sætte en varmeplade under drikkeautomaten når frosten sætter ind.

Undgå skadedyr i hønsegården med en rottesikker foderautomat

En rottesikker foderautomat er en god måde at mindske problemer med skadedyr. Den rottesikre foderautomat opretholder en regelmæssig fodring, hvilket hønsene nyder godt af og kan desuden hjælpe med at holde rottepopulationerne nede. Dette skyldes, at rotterne er mindre tilbøjelige til at komme tæt på fodringsstedet, hvis maden er begrænset og kun fodres for hønsene. Det rigtige udstyr til høns gør det lettere at holde høns.

En lun rede til æggene

Rede materialet giver dem et varmt og tørt sted at ligge og sørger for du får lækre rene æg, lige til at hente ind i køkkenet. Se vores udvalg af strøelse her, spåner og hampstrøelse er populært rede materiale i hønsehuset.

Sociale medier

Find os på de Sociale medier

Trustpilot

Se vores anmeldelser på Trustpilot