Varenummer: 1224215

399,00 kr.

Eukanuda Adult hundefoder til store hunderacer med smag af havfisk.

På lager
(Kan også bestilles på fjernlager)

Brand:

Grain Free Large Breed fra Eukanuba
Hundefoder til voksne hunde af store racer er en lavallergen opskrift, der er nøje udviklet for at undgå almindelige allergener. Den milde formel indeholder glutenfri* søde kartofler, der er en naturlig kilde til fiber, essentielle vitaminer og antioxidanter.

Den kyllingefrie opskrift indeholder kun fisk som kilde til animalsk protein.
Opskriften er rig på havfisk og indeholder friskfrossen laks, som giver din hund alle de animalske proteiner, der er nødvendige for at opbygge og vedligeholde stærke og magre muskler.

For yderligere at understøtte en sund fordøjelse indeholder foderet FOS og roepulp.
Ærter og søde kartofler tjener som en alternativ kilde til kulhydrater.
Derudover fremmer naturlige kilder til omega 6- og 3-fedtsyrer en sund hud og strålende pels.

Desuden bruger vores opskrift, der er skræddersyet til voksne hunde af små og mellemstore racer, en speciel pilleform sammen med unik DentaDefense til at holde tænderne rene og sunde.

Eukanuba Grain Free* til voksne hunde af store racer er et 100 % komplet og afbalanceret fuldfoder, der vil glæde og styrke din hund.

Havfiskemel (21%, naturlig kilde til omega-3-fedtsyrer), kartoffel, hele ærter, søde kartofler (12%), svinefedt, fersk laks (4%), laksemel (4%), tørret roepulp (3,4%), fiskesauce, solsikkeolie, mineralstoffer (indeholder natrium hexametafosfat 0,39%), fructooligosaccharider (0,29%, naturlige kostfibre).