Varenummer: V-132300475

Fra: 99,00 kr.

Tilskud med B-vitaminer.

Brand:

Nordic Pure B-Plex

Pure B-Plex er et komplet, pelleteret og 100% naturligt tilskud med B-vitaminer. Kompleks-vitaminerne er alle vandopløselige vitaminer, der indbefatter Thiamin (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Pantotensyre (B5), Pyridoxin (B6), Biotin (B7), Folacin (B9) og Kobalamin (B12).

Hos en sund og rask hest, der får nok stråfoder, dannes B-vitaminer som udgangspunkt i tilpasse mængder af mikroorganismerne i stortarmen. Men op til og under fældning, samt ved stressende situationer, er hestens fordøjelse ofte under ekstra pres, og producerer derfor ikke nok B-vitaminer. Et tilskud af B-vitaminer kan derfor være gavnligt forår og efterår, når hesten fælder og sætter ny pels, samt ved hårdt arbejde eller stressende situationer som f.eks. transport og stævner.

Pure B-Plex er det første og eneste komplette B-vitamin tilskud i FoodState kvalitet på det danske marked! FoodState vitaminer optages op til 80% bedre, end hvis vitaminerne var tilsat i en koncentreret kunstigt fremstillet form uden at være pakket ind i en ”levende fødevarestruktur. Da Pure B-Plex er presset i piller, er produktet nemt at dosere og udfodre. Kun 10-20g pr 100 kg hest. Simpelt og meget velsmagende.

Sammensætning:
Rent ølgær, Sortkommen, Ekstruderet hørfrø, Grøn The

Anvendelse:

 • Før og under pelsskifte
 • Til heste med nervøs adfærd
 • Til heste der mangler energi og virker sløve
 • Til heste i hårdt arbejde
 • Til heste der er udsat for stressende situationer
 • Nordic Horse foderanvisning:
  Før/under pelsskifte: 10 g pr. 100 kg hest i 14-21 dage
  Ved nervøs eller energiforladt adfærd: 10 g pr. 100 kg hest i 14-21 dage
  I forbindelse med hård træning / transport / stævner: 20 g pr. 100 kg hest fra dagen før til og med dagen efter belastningen.

  Varianter:
  1 kg (pose med måleske)
  3 kg (spand med måleske)
  3 kg RF (refill papirspose, ingen plastik/måleske

  Bemærk venligst:
  Produktet skal opbevares køligt, tørt og hygiejnisk. Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.