Varenummer: V-152300065

1.099,00 kr.

Best seller bidet til alle heste.

Brand:

Verbindend

Med dette bid, får hesten en behagelig oplevelse da mundstykket er tilpasset så der er plads til tungen og laderne. Biddet laver en såkaldt “tunnel” til tungen som gør det blidere og giver hesten bedre muligheder for at slappe i kæben. Derfor kan du opleve en større ro fortil med dette bid.

Mundstykket kaldes verbindend og kommer med forskellige ringe, dette produkt oppe over er med løse ringe, og giver en let kontakt. Biddet fremhæver signalet igennem tøjlen og giver rytteren lov til at ride med en let hånd. Det øger chancen for at hesten vil løfte sine skuldre og fremme sin selvbæring under ridtet.

Et bid der passer alle typer heste, lige fra hobby hesten til de store konkurrencer.

Materialet på biddene fra Neue Schule er helt specielt, det er en metal blanding der kaldes “Salox gold”. Det består af messing og alumium, denne kombination gør at biddet hurtigere rammer hesten egen temperatur i munden. Derudover er biddet kåret som det blødeste bid på markedet på grund af det særlige materiale.

Specifikationer:
• 3-delt.
• 12 mm i tykkelsen
• 65/70 mm ringstørrelser
114 og 120 mm bid har ringstørrelsen 65 mm. og alle øvrige størrelser har ringstørrelsen 70 mm.

Du kan se meget mere om verbindend biddet i videoen her.

Prøv Neue Schule inden køb

I butikkerne har vi Test Center med alle Neue Schule bid, hvor du frit kan få lov til at ride med det ønskede bid i op til 8 dage!

Hvis biddet ikke fungere på din hest, kan det efter prøvetiden byttes til et andet slags bid eller leveres tilbage som nyt og få pengene retur. Du betaler det fulde beløb af biddet, så du kan beholde det efterfølgende hvis det hele fungerer som det skal. I tilfælde af at biddet ikke virker som ønsket, kan du returnere det inden for de 8 dage. Ved returnering skal biddet stå som nyt, og der fratrækkes 100,00 kr. fra beløbet.

Test Centeret er en service alle kan benytte sig af, dette betyder at når du køber et bid kan det have været brugt i få dage. Specialbestilte bid indgår ikke i Test Centret.