Varenummer: V-152310859

1.999,00 kr.

Det helt rolige bid.

Brand:

D-ring bid

Biddet er designet så det ligger anatomisk korrekt, dette design kalder Neue Schule “Flex”. Designet har til fordel at den ligger Turtle top halvkuglen midt på mundstykket helt parallelt med hestens gane.

Udover god støtte i siderne fra D-ringene, opnår du et utroligt roligt bid i mundstykket. Turtle toppen er helt speciel, da det er fleksibelt den vej du tager i tøjlen, men modsatte ved låser den for at give ro i munden. Derfor anbefaler vi som oftest biddet til heste som er unge og behøver ro eller heste som leger med biddet.

Husk altid at skilpadden der er graveret ind på midter stykket, skal stå på benene. På den måde ved du at biddet vender rigtigt.

Specifikationer:
• 3-delt med turtle top
• 16 mm i tykkelsen
• Small (118 -128 mm)
• Medium (128 -138 mm)

Du kan se meget mere om verbindend biddet i videoen her.

Prøv Neue Schule inden køb

I butikkerne har vi Test Center med alle Neue Schule bid, hvor du frit kan få lov til at ride med det ønskede bid i op til 8 dage!

Hvis biddet ikke fungere på din hest, kan det efter prøvetiden byttes til et andet slags bid eller leveres tilbage som nyt og få pengene retur. Du betaler det fulde beløb af biddet, så du kan beholde det efterfølgende hvis det hele fungerer som det skal. I tilfælde af at biddet ikke virker som ønsket, kan du returnere det inden for de 8 dage. Ved returnering skal biddet stå som nyt, og der fratrækkes 100,00 kr. fra beløbet.

Test Centeret er en service alle kan benytte sig af, dette betyder at når du køber et bid kan det have været brugt i få dage. Specialbestilte bid indgår ikke i Test Centret.