Varenummer: V-152360183

1.999,00 kr.

Modvirker tryk i nakken, giver ro og stabilitet.

Brand:

Turtle top baucher

Med baucher biddet fra Neue schule opnår du frigørrelse af pres i nakken, da tøjle trækket vil gøre det modsatte af en stang effekt. Ved træk i tøjlen vil du løfte nakkestykket når der rides med et baucher bid.

Ophænget på biddet gør at det altid vil ligge roligt op af siderne på hestens kinder. Den særlige bue på Neue Schules baucher bid modvirker at hestens kind trykkes ind mod biddet, og mindsker derfor risikoen for at hesten kan komme til at bide sig selv.

FlexZ er en udvikling af Neue Schules populære Tranz-serie (deraf “Z”). Blidt buede bidstænger danner en bred bue over tungen og holdes i form af Turtle Top™. FlexZ er derfor mere sikkert centreret på tungen og mere modstandsdygtig over for at blive trukket gennem munden.

Turtle Top™ med Flex™ holder mundstykket centreret og buet over tungen hele tiden, hvilket opmuntrer lempelse. Dette komfortable turtle top mundstykke genfokuserer den uopmærksomme mund tilbage til fokus på tøjlehjælpen.

Materialet på biddene fra Neue Schule er helt specielt, det er en metal blanding der kaldes “Salox gold”. Det består af messing og alumium, denne kombination gør at biddet hurtigere rammer hesten egen temperatur i munden. Derudover er biddet kåret som det blødeste bid på markedet på grund af det særlige materiale.

Specifikationer
• Small (11,8 -12,8 cm)
• Medium (12,8 -13,8 cm)
• Large (13,8 -14,8 cm)
• 16 mm tykt

Prøv Neue Schule inden køb

I butikkerne har vi Test Center med alle Neue Schule bid, hvor du frit kan få lov til at ride med det ønskede bid i op til 8 dage!

Hvis biddet ikke fungere på din hest, kan det efter prøvetiden byttes til et andet slags bid eller leveres tilbage som nyt og få pengene retur. Du betaler det fulde beløb af biddet, så du kan beholde det efterfølgende hvis det hele fungerer som det skal. I tilfælde af at biddet ikke virker som ønsket, kan du returnere det inden for de 8 dage. Ved returnering skal biddet stå som nyt, og der fratrækkes 100,00 kr. fra beløbet.

Test Centeret er en service alle kan benytte sig af, dette betyder at når du køber et bid kan det have været brugt i få dage. Specialbestilte bid indgår ikke i Test Centret.