Varenummer: V-152300076

1.799,00 kr.

Kandasrtang der især egner sig til den sensitive hest.

Brand:

Kandarstang

Det helt unikke ved stangbiddet fra Neue Schule, er hvordan den giver hestens mulighed for at have mere frihed og overskud i munden. Det gør biddet ved at lægge sit pres længere tilbage i munden, så den berør et mindre sensitivt punkt på tungen. Biddet er ergonomisk opbygget og tilgodeser den sensitive hest der ikke har særlig meget plads i munden.

Dette stangbid til kandar kan derfor lige det ekstra en andre typer og der er fokuseret på at tilpasse sig hesten.

Materialet på biddene fra Neue Schule er helt specielt, det er en metal blanding der kaldes “Salox gold”. Det består af messing og alumium, denne kombination gør at biddet hurtigere rammer hesten egen temperatur i munden. Derudover er biddet kåret som det blødeste bid på markedet på grund af det særlige materiale.

Specifikationer:
• 14mm tykkelse
• 7 cm stang

Du kan se meget mere om biddet i videoen her.

Prøv Neue Schule inden køb
I butikkerne har vi Test Center med alle Neue Schule bid, hvor du frit kan få lov til at ride med det ønskede bid i op til 8 dage!

Hvis biddet ikke fungere på din hest, kan det efter prøvetiden byttes til et andet slags bid eller leveres tilbage som nyt og få pengene retur. Du betaler det fulde beløb af biddet, så du kan beholde det efterfølgende hvis det hele fungerer som det skal. I tilfælde af at biddet ikke virker som ønsket, kan du returnere det inden for de 8 dage. Ved returnering skal biddet stå som nyt, og der fratrækkes 100,00 kr. fra beløbet.

Test Centeret er en service alle kan benytte sig af, dette betyder at når du køber et bid kan det have været brugt i få dage. Specialbestilte bid indgår ikke i Test Centret.