Varenummer: 1223082

309,00 kr.

Velsmagende pillefoder

Mængderabat v.Rabat pr.Pris pr.
10 - 4910%278,10 kr.
50 +20%247,20 kr.

På lager

Brand:

HorsePro Elite er et højkoncentreret pillefoder helt uden korn og derfor med et usædvanligt lavt stivelses-indhold på blot 1,9%. Den høje koncentration af kvalitetsprotein, vitaminer og mineraler gør at hestens behov for disse næringsstoffer bliver dækket ind ved en meget lille daglig mængde.

Foderet blev i sin tid udviklet til avlshopper og ungheste i vækst for at dække disses behov for godt fordøjeligt kvalitetsprotein, vitaminer og mineraler, men den har også vist sig at være særdeles populær til sportsheste, i kombination med vores Fiber/Fiber Plus. Pga. den lille dagsration og det ekstremt lave sukker/stivelses-indhold fungerer den også godt til nøjsomme typer og heste/ponyer der ikke tåler sukker og stivelse særlig godt.

HorsePro Elite smager naturligt og godt af urter, da den er tilsat en unik blanding af botaniske elementer: Rosmarin, bukkehorn, mynte, brændenælde samt drue- og olivenkvas. Er højt indhold af hørfrø og ølgær er med til at understøtte en sund pels. Som kronen på værket er Elite tilsat det anerkendte produkt Agrimos, der bidrager positivt til et sundt tarmmiljø og højner råmælkskvaliteten hos avlshopper.

Dosering:
Vedligehold: 145g/100 kg hest
Let arbejde: 170 g/100 kg hest
Moderat arbejde: 200 g/100 kg hest