Varenummer: V-1224210

Fra: 149,00 kr.

Eukanuba Puppy & Junior kornfrit hundefoder med smag af havfisk.

Brand:

Puppy Small & Medium breed Eukanuba Grain Free Ocean Fish*
Foder til hvalpe af små til mellemstore racer er en lavallergen opskrift, der er nøje udviklet for at undgå almindelige allergener. Den milde formel indeholder glutenfri* søde kartofler, der er en naturlig kilde til fiber, essentielle vitaminer og antioxidanter.

Den kyllingefrie opskrift indeholder kun fisk som kilde til animalsk protein. Opskriften er rig på havfisk og indeholder friskfrossen laks, som giver hvalpen alle de animalske proteiner, der er nødvendige for at opbygge og vedligeholde stærke og magre muskler.

For yderligere at understøtte en sund fordøjelse indeholder foderet FOS og MOS.
Ærter og søde kartofler tjener som en alternativ kilde til kulhydrater. Derudover fremmer naturlige kilder til omega 6- og 3-fedtsyrer en sund hud og strålende pels.

Desuden indeholder vores opskrift, der er skræddersyet til hvalpe af små til mellemstore racer, DHA for at hjælpe dem med at lære og være lettere at træne.

Eukanuba Grain Free* til hvalpe af små til mellemstore racer er et godt fundament til at udvikle en sund voksen hund, hvor der er lagt særlig vægt på at undgå almindelige allergifremkaldende forstyrrelser.

Havfiskemel (25%, naturlig kilde til omega-3-fedtsyrer), hele ærter, kartoffel, svinefedt, søde kartofler, fersk laks (4%), laksemel (4%), tørret roepulp (2,9%), fiskesauce, solsikkeolie, mineralstoffer, fructooligosaccharider (0,28%, naturlige kostfibre), mannanoligosaccharider (0.15%, naturlige kostfibre).