Varenummer: 26100001

379,00 kr.

Flot brun kæphest i høj kvalitet til alle børn og barnlige sjæle. By Astrup kæpheste er af dejligt blødt polyester, og kæphestens lange manke er perfekt til at blive striglet og flettet. Med en kæphest By Astrup er du sikker på mange timers leg, kram og eventyr.

Ikke på lager

Brand:

Tag på eventyr med en kæphest By Astrup!

Af alle kæpheste man kan finde i verden, er en kæphest By Astrup noget særligt. Man skal nemlig lede længe efter en blødere, sødere eller sjovere følgesvend, der altid er klar på leg og spillopper.

Den brune kæphest har en ekstra lang manke og pandehår, som kan flettes, strigles eller sættes op helt som det passer dig. Du får en kæphest, hvor kun fantasien sætter grænser for de sjove frisurer.
Kæphesten er lavet i ekstra bløde materialer, så den både kan bruges til leg eller som bamse. Samtidig er alle kæpheste By Astrup solide og slidstærke, og er skabt til at blive brugt til vilde eventyr hvor end du finder dem. Det er samtidig en kæphest med et godt størrelsesforhold, mellem hoved og kæp. På den måde kan kæphesten let og elegant hoppe over forhindringer og spring, og er derfor også velegnet til kæpheste sport og kæpheste stævner. Med kæphesten følger også en grime i fint kunstlæder, så du altid er klar til at tage din ven under armen og drage på eventyr.
Med din nye brune kæphest stopper legen aldrig. Uanset om du skal være indianer, prinsesse eller dressurrytter, kan du være sikker på at kæphesten By Astrup altid glæder sig til at være med.

Kæpheste By Astrup kommer desuden med en lang række kæpheste tilbehør, så du altid kan give din kæphest nye legekammerater eller udstyr.