Varenummer: V-1224202

Fra: 149,00 kr.

Brand:

Care Weight fra Arion

Arion Care Weight er udviklet til at opfylde de ændrede ernæringsmæssige behov hos overvægtige hunde. Risikoen for overvægt er større efter en ændring i livsstilen, anderledes indkvartering, mindre motion eller en ændring i hormonniveauet efter sterilisation eller kastrering. ARION Care Weight hjælper din hund med at tabe sig og samtidig bevare muskelmassen på den ene side og på den anden side med at bevare sin idealvægt efterfølgende.

HIGH STATIATING
Ved at anvende specifikke funktionelle vegetabilske fibre som psyllium og cellulose opnås en højere mæthedseffekt, så din hund er mindre tilbøjelig til at føle sig sulten igen.

LOW GLYCEMIC INDEX
Et øget protein‐ og fiberindhold, på grund af tilstedeværelsen af cellulosefibre og psyllium, bremser fordøjelsen, hvilket resulterer i en forsinket optagelse af kulhydraterne og et lavere glykæmisk indeks.

METABOLIC SUPPORT
Næringsstoffer som vitaminer, mineraler og sporstoffer understøtter stofskiftet. En optimal aminosyreprofil og øget mængde af L‐carnitin bidrager til udvikling af muskelvæv og øget basal stofskifte. (hjælper fedtforbrændingen i blodet).