Varenummer: 152340283

649,00 kr.

På lager

Brand:

• Stilfuldt hvidt underlag med firkantet facon. Underlaget er designet så stoffet er åndbart og vil lede sved væ fra hesten. Det giver de bedst mulige betingelsker i en stævne situatuion med dette åndbare underlag. Materialet som er anvendt er ANkys bedste Coolmax®-materiale. Den anatomiske form sørger for, at underlaget falder fint på ryggen og bliver på plads.

Det unikke ved dette hvide underlag fra Anky er den helt specielle kant med hvid pibe og sten i kanten. Det fremstår diskret men har blik fang i lyset.

Underlaget har gennemsigtige silikone i sadelljet for at sikre en god og stabil position af sadlen. Det gør også at underlaget ikke behøver sadelstropper for at blive liggende.

Du opnår med dette luksuriøse konkurrenceunderlag derfor at dig og din hest kan ride ind i ringen på en strålende og behagelig måde. Den indvendige foring af Coolmax® sørger for, at fugt transporteres til ydersiden, og at hestens ryg forbliver tør. Takket være mesh-rygsømmen fremmes lufttilførslen for at holde ryggen kølig under træning og konkurrencer.