6 mm Højlund Premium træpiller

Bestil dine 6mm træpiller her

8 mm Højlund Premium træpiller

Bestil dine 8mm træpiller her

Højlund Mølle Premium træpiller er lig med høj kvalitet og høj brændværdi.
Træpillerne er af rigtig god kvalitet, lavet i 100% rent træ og med en øvre brændværdi på ca. 4800 kcal pr. kg. og en askeprocent på mindre end 0,4%. På vores anlæg i Gudbjerg på Fyn bliver pillerne renset for smuld og pakket i sække. At træpillerne bliver renset, gør at dit fyr får en ren brændværdi og du vil derfor kunne undgå slagger når du køber Højlund Premium træpiller.

Træpiller leveret, direkte hjem til dig.
Vi kan levere dine træpiller i hele landet; Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster og resten af Danmark med brofaste øer. Vi medbringer på vores egne ruter en mobiltruck, som kan sætte varerne lige hvor du kunne tænke dig det. Uanset om du ønsker varen stillet i en carport eller helt ind i en bygning, så hjælper vi gerne dig så længe trucken kan gå ind med sine 2,7 m x 2,7 m. Læs mere om levering her.

Når du har bestilt træpiller hos os, så bliver din ordre på lagt ind i vores ruter der går rundt i hele landet. Så tøv ikke uanset om du er fra Sydfyn, Østjylland eller Nordsjælland vores lastbiler levere i hele landet.

Du har mulighed for at bestille træpiller på paller, til levering i hele landet. Har du en silo hvor træpillerne skal blæses ind i kan du også bestille dette så længe de skal indblæses på Fyn og i trekantområdet.

Vælg de træpiller der passer bedst til dit fyr herunder, og vi er klar til at tage imod din ordre.