Vi tilbyder dækkener og tæpper til heste af forskellige mærker, for at kunne tilpasse os bedst muligt til alle de forskellige typer heste.

Derfor kan du ved Højlund Mølle, vælge imellem forskellige typer dækkener i variende prisklasser. Vores brands tilgodeser, de forskellige meninger og behov,  som ejere og heste har. Ud fra de danske vejrforhold, har vi valgt at være forhandler af  mærker som BR, Weatherbeeta og Premiere.

Fra vores mærker kan vi tilbyde forskellige tykkelser, som gør at din hest kan holde varmen:

  • Der er heriblandt det trofaste regndækken, der klar til de lange regnverjs dage.
  • Hvis din hest ikke sætter den store pels, kan et 100 g dækken være mere komfortabelt, på de kolde regnverjsdage for at skabe en barriere imellem kulden og hesten.
  • Overgangsdækken med 150 g foer i dækkenet, gør overgangen til det koldere vejr nemmere, og er skridtet før et vinterdækken kommer i brug.
  • 2 steder du kan tjekke din hest om den fryser, er ved starten af ørerne eller mellem bagbenene. Hvis hesten er kold er det måske tid til at skifte op i gram, og gå over til et 250 eller 350 g dækken – også kaldet et vinterdækken.

Derudover kan du finde forskellige typer tæpper til din hest, det mest populære er fleecetæppet, der nemt tørre din hest efter en hård træning men samtidig holder den varm.

Hvis du har specifikke spørgsmål, og er i tvivl om, hvilken type dækken du skal vælge, er du velkommen til at tage kontakt til os. Her kan du se hvordan du får fat i os.

Er du nysgerrig på hvornår vi får nye varianter og modeller hjem af dækkener, kan du roligt følge med på vores instagram og facebook side.