Pleje af hesten er en super vigtig del af at passe sin hest. Vi ved Højlund Mølle vil gerne give dig muligheden for at give det bedste til din hest. For at skabe de bedste standarder for din hest, er det vigtigt at du anvender plejeprodukter som gør noget godt for din hest og det det udstyr den bærer.

Hestens pleje øger chancen for at den har det godt og er glad. Med mærker som BR og Leovet har du en god chance for at gøre din hest ren og godt tilpas.

Læder plejeprodukter

En god læderpleje starter ved at holde sit udstyr vedlige. Læderplejen vil gavne i sidste ende, da det forlænger levetiden på alt dit læder udstyr. Du kan på den måde få meget mere gavn af dit uydstyr i mange år ved god pleje.
En effektiv læderrens og læderbalsam er et must i dit pleje sortiment.

Læderrens eller også kaldet lædersæbe er med til at holde dit læder rent for skidt og snavs. Det er her vigtigt at læderet bliver helt rent for sved og andet skdit før påførelsen af læderbalsam.

Læderbalsammen skal pleje og beskytte dit læder imod skidt, fugt og ridser. Den påføres efter at have renset læderet. Dit læder vil takke dig. Se hele vores sortiment af læder pleje her.

Alt dette kan godt virke som en mavepuster, og derfor er vi gladeligt forhandlere af hverdags produkter der kan gavne dit læder, men samtidig gøre rutinen til en leg. Ved brug af BR læder combo kan du i hverdagen tørre dit udstyr over let og nemt, og tage den grundige pleje af udstyret når du har bedre tid.