1

Grimer

2

Muddersikring

Dækkener, tæpper m.m.

Hos os finder du dækkener og tæpper til heste af forskellige mærker, så du kan finde et dækken der passer perfekt til din hest. Vi ved at det er vigtigt at dækkenet sidder rigtigt på hesten, den har det trods alt ofte på i mange timer, derfor har vi lidt forskellige mærker for at have dækkener til forskellige typer heste.

Du kan ved Højlund Mølle, vælge imellem forskellige typer dækkener i varierende prisklasser. Vores brands tilgodeser de forskellige behov,  som ejere og heste har. Ud fra de danske vejrforhold og behov, har vi valgt at være forhandler af  mærker som BR, Weatherbeeta og Premiere.

Dækkener & tæpper til at holde hesten varm

Vi har et bredt udvalg af dækkener og vi kan tilbyde forskellige kvaliteter og tykkelser, som gør at din hest kan holde varmen:

♥ Det trofaste regndækken, der klar til de lange regnvejrs dage.
♥ 100 g  dækkenet er godt til heste der ikke sætter den store pels, her kan et 100 g dækken være mere komfortabelt, på de kolde regnvejrsdage for at skabe en barriere imellem kulden og hesten.
♥ Overgangsdækken med 150 g foer i dækkenet, gør overgangen til det koldere vejr nemmere, og er skridtet før et vinterdækken kommer i brug.

Tjek om din hest skal have dækken på

2 steder du kan tjekke din hest om den fryser, er ved starten af ørerne eller mellem bagbenene. Hvis hesten er kold er det måske tid til at skifte op i gram, og gå over til et 250 eller 350 g dækken – også kaldet et vinterdækken.

Dækken når hesten står inde

Når hesten står i traileren eller i stalden kan du finde forskellige typer tæpper til din hest, det mest populære er fleecetæppet, der nemt tørre din hest efter en hård træning men samtidig holder den varm.

Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om, hvilken type dækken du skal vælge, er du velkommen til at tage kontakt til os. Her kan du se hvordan du får fat i os.

Er du nysgerrig på hvornår vi får nye varianter og modeller hjem af dækkener, kan du roligt følge med på vores instagram og facebook side.

Sociale medier

Find os på de Sociale medier

Trustpilot

Se vores anmeldelser på Trustpilot